Home Aktualno Sve što je obilježilo Knin i Feral News u protekla 4...

[ANALIZA] Sve što je obilježilo Knin i Feral News u protekla 4 tjedna – Feral News ima 64.414 pregleda

1544
SHARE

Bila su ovo zanimljiva protekla četiri tjedna. Imali smo nekolika akcija Čarobnog Svijeta koji je prikupio oko 40.000kn do sada. Čak je i Feral News organizirao humanitarni malonogometni turnir ‘Sve Za Knin’.

[FOTOGALERIJA] Humanitarni malonogometni turnir ‘ #SveZaKnin ‘

Imali smo malog-velikog talenta iz područne škole Golubić

[VIDEO] Pogledajte mali-veliki talent iz područne škole Golubić

Završeno je glasanje za aktivnu zonu, te će Knin dobiti svoje igralište na otvorenom. Zahvaljujući upravo vama i vašem odgovoru na naše pozive, kojih je stvarno bilo mnogo. Kreirali ste Facebook stranicu, pozivali su se ljudi na glasanje svaki dan. Ujedno se pokazalo kako Kninjani mogu i žele raditi skupa za dobrobit svog grada. Ali isto tako je i bilo napeto na trenutke, ali izdržali ste.

Svi pozivi Feral Newsa, kao i banner koji je služio za one koji nemaju strpljenja otvarati i tražiti link za glasanje, pogledani su nešto više od 20.000. puta od početka akcije.

Drniš prestigao Knin. Hoćemo li dozvoliti ruganje Drnišana ili glasati? #SveZaKnin

Knin dobio vježbalište na otvorenom – aktivnu zonu #SveZaKnin

Kninjani su isto tako pokazali kako mogu navijati za Vatrene, a mi smo bili tu kako bi to zabilježili i podijelili s vama.

[FOTO I VIDEO] Kako Knin slavi do jutra rezultat Hrvatske #CRO

[FOTO I VIDEO] Kako Knin u Škafiću slavi rezultate Vatrenih #CRO

Našli su se našu sugrađani i u Francuskoj, odakle su nam slali slike.

[FOTOGALERIJA] Kninjani u Francuskoj na utakmici Hrvatska – Češka #EURO16 #CRO

Bili smo tu za vas, slikali smo, snimali, pisali. A vi nas niste iznevjerili. Naime iako Knin broji 15.000 (+) stanovnika, Feral News ima 64.414 pregleda stranica u razdoblju od četiri tjedna (19.svi 2016 – 18. lip 2016). Od čega je čak 48.240 jedinstvenih pregleda stranica (izvor Google Analytics).

Screenshot_12

 

Naš video navijanja za vrijeme utakmice Hrvatska – Češka, na Facebooku je dosegao više od 9000 korisnika. S tim da taj broj još uvijek raste.

Screenshot_13

Ovo su bile neke od najčitanijih vijesti na vašem jedinom legitimnom portalu u Kninu. Vaš Feral News.

Zahvaljujemo vam na vašoj vjernosti, te nastavljamo i dalje još intenzivnijim tempom kako bi vam pružili sve relevantne informacije na vrijeme.

Mediji nisu tu da bi služili političkim elitama, ili barem ne bi trebali biti. Zato smo mi tu, za vas, uz vas. Šaljite nam upite, pritužbe, ideje.. Otvoreni smo za sve ideje, kao i rast i napredak Knina. #SveZaKnin

Upamtite, Knin nije grad slučaj! I to smo dokazali više puta. #SveZaKnin Luciano Grmovšek