Home Aktualno DAN ŽENA U KNINU Ulaznice u prodaji od danas!

DAN ŽENA U KNINU Ulaznice u prodaji od danas!

356
12 Shares

U nedjelju, 8. ožujka s početkom u 20 sati u restoranu Kralj Zvonimir (Dom HV), u organizaciji Grada Knina, kninske Turističke zajednice i Pleter usluga, slavimo Dan žena. Organizatori pripremaju večer skrojenu za uživanje, zabavu i opuštanje. Sveprisutne dame zabavljat će Mile Perkov & Johnny Walkersi, a tijekom večeri pojavit će se i gost iznenađenja.  Ulaznice u prodaji od danas! Broj mjesta ograničen, osigurajte ulaznice na vrijeme.

Ulaz iznosi 200 kuna po osobi, a cijena uključuje bogati švedski stol – hladno-topli buffet i piće. Večera će biti poslužena u 21 sat. Ulaznice su u prodaji u uredu TZG Knina (Tuđmanova 24) radnim danima od 7 do 15 sati i na šanku restorana Kralj Zvonimir (Tuđmanova 34) od 7 do 20 sati.
Broj ulaznica ograničen, stoga na vrijeme osigurajte svoj dolazak na večer posvećenu ženama.

Moguće su i rezervacije, koje će se čuvati do četvrtka, 5. ožujka 2020. do 20 sati, nakon čega se rezervacije brišu. Prilikom rezervacije ili kupnje ulaznica molimo naglasiti i potreban broj osoba za rezervaciju stola u restoranu. Rezervacije možete izvršiti na jedan od sljedećih načina:

TZG KNINA

  • e-mailom na info@tz-knin.hr,
  • porukom u inbox na službenoj Facebook stranici Knin Tourist Board,
  • pozivom na 022 664 822 radnim danom od 7 do 15 sati
  • osobnim dolaskom radnim danom od 7 do 15 sati

RESTORAN KRALJ ZVONIMIR

  • pozivom na broj 099 3386 331
  • osobnim dolaskom u restoran Kralj Zvonimir, Tuđmanova 34, Knin od 7 do 20 sati
12 Shares