Home Aktualno Europski edukacijski forum: Privremena migracija nastavnog procesa u online okruženje

Europski edukacijski forum: Privremena migracija nastavnog procesa u online okruženje

106
0 Shares

U skladu s novonastalom situacijom vezanom uz epidemiju koronavirusa (Covid-19), Europski edukacijski forum, nositelj projekta „Znanje je ključ“, koji je realiziran u partnerstvu s Pučkim tvorenim učilištem Knin, slijedi upute nadležnih lokalnih i državnih tijela i upute koje vrijede za ostale dijelove sustava obrazovanja te su organizirali nastavu na daljinu.

Prijave za osposobljavanje za zanimanja njegovateljice odnosno dadilje su još uvijek otvorene, a zainteresirane kandidatkinje iz Knina mogu se predbilježiti na broj 098/9237982 ili na email ante.cavlina@gmail.com.

„Online nastava je za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa jedini uspješan, učinkovit i siguran način sudjelovanja za sve polaznice i nastavnike. Također, ovom odlukom želimo dati svoj doprinos zaštiti društva u cjelini za vrijeme trajanja epidemije.“ – rekla je Dinka Krčelić, predsjednica udruge

Za vrijeme trajanja ove odluke, sva nastava prema planiranom projektu „Znanje je ključ“ provodit će se putem Skype-a a svim polaznicama su na raspolaganju tableti koje dobiju na korištenje. 

Radi se o ciljanim programima za razvoj i unaprjeđenje mekih i/ili transverzalnih vještina: Osnove poduzetništva, profil CV i osobna prezentacija, Prepreke u glavi i na tržištu, Poslovna asertivna komunikacija, Pregovaranje za posao ili kupce, Tajne networking-a, Upravljanje vremenom i stresom, Inovativnost u stvaranju novih usluga i proizvoda i Što ako uspijem – way forward.

Partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Knin održat će praktični dio obrazovanja nakon što se stvore uvjeti za izvođenje nastave u učionici, a nastava koja se izvodi online odnosi se samo na teorijske dijelove nastave.

Vrijednost projekta je 1.045.222,99 kuna i traje 18 mjeseci.

Detalje o projektu pročitajte ovdje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj oglasa isključiva je odgovornost Europskog edukacijskog foruma.

www.esf.hr
www.strukturnifondovi.hr

Sponzrirani članak

0 Shares