Home Aktualno Adventska čarolija 2. dan; Saznajte kako je bilo jučer i što...

[FOTO] Adventska čarolija 2. dan; Saznajte kako je bilo jučer i što vas čeka danas

267
SHARE

Jučerašnji dan nije mogao krenuti bolje. Plesna skupina Let’s dance, u organizaciji udruge Porta izmamila je brojne osmijehe svojim veselim točkama. Dobro raspoloženje premjestilo se nakon nastupa u Kuću bake Mraz gdje je čak 5 udruga paralelno održavalo kreativne radionice; udruga Carza je održala radionicu izrade tradicionalnih božićnih ukrasa te najmlađe upoznavala s tradicijom ovog područja, udruge Porta i Atribut udruženim su snagama imale radionicu izrade mini božićnih drvaca na štapiću, dok je Klub za mlade Scinetia Populo s najmlađima izrađivao božićne ukrase od slamčica.

Održala se i biciklistička utrka, koju je organizirao BK Adrion Oros, a nakon koje je slijedila i dodjela medalja pobjednicima. Sinoć, u ugodnom ambijentu, svoj glazbeni začin dali su simpatična Andrea Rakočević i još simpatičnija pratnja na gitari. Bili su izvrstan dodatak opuštenoj atmosferi koja je zavladala parkom.

Za vrijeme koncerta Klub za mlade Scientia populo, u tunelu ispod Zvjezdanog parka postavio je „kissing booth“ tj. štand za ljubljenje na kojem su polaroidom fotografirali sve zainteresirane, koji bi odmah dobili predivnu uspomenu u obliku male fotografije. Dio prihoda od donacija ide u humanitarne svrhe i to za malog Mihaela! Svakako će još nekoliko puta imati štand na Adventu i prikupljati . Pratite službene stranice Adventa za obavijesti.

Danas nas čega pregršt događanja. Osim nastupa talentirane kantautorice Luce večeras od 20.00, kroz jutro pravi mali „boom“ zanimljivosti. Uz kreativne radionice udruga Porta, Atribut i Malih alkemičara, danas imamo i dvije predstave i to Kazališta Pinokio i Frame, a glazbeni ugođaj stvorit će vrsni gudački kvartet Spalato. Svirat će brojne evergreen hitove te poznatu filmsku i božićnu glazbu. Svakako dođite na Advent u Knin jer sadržaja neće nedostajati!