Home Aktualno Pogledajte kako su Kninjani okitili svoje kuće, balkone i poslovne prostore

[FOTO I VIDEO] Pogledajte kako su Kninjani okitili svoje kuće, balkone i poslovne prostore

874
0 Shares

U sklopu Javnog poziva za najbolje okićene kuće i okućnice, balkone i izloge poslovnih prostora, Kninjani su oduševili sa svojom kreativnošću i uloženim trudom. Stvorili su bajkovito uređene prostore; bilo da se radi o kući, okućnici, balkonu ili poslovnom prostoru. U tijeku je drugi krug natjecanja, a devetero finalista, po tri finalista u tri kategorije, odabralo je povjerenstvo te su sad prepušteni javnom glasanju na Facebook stranici Advent u Kninu.  

Grad Knin i Turistička zajednica Grada Knina zadnjih par godina, u vrijeme Adventa, novčano nagrađuju one najbolje. Svrha Javnog poziva jest motivirati građane na zajedničko ukrašavanje i kićenje grada te nagrađivanje kreativnosti. 

Najljepše okićene kuće i okućnice, balkoni i izlozi poslovnih prostora, koji će za božićne blagdane sjati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, nagradit će se bogatim novčanim iznosima i to: 

1. Najbolje okićena i ukrašena kuća i okućnica – 5.000,00 kuna

2. Najbolje okićen i ukrašen balkon  – 3.000,00 kuna 

3. Najbolje okićen i ukrašen izlog poslovnog prostora – 2.000,00 kuna 

Zavirite na Facebook stranicu Adventa u Kninu i uživajte u pravoj, božićnoj bajci ovog grada u srcu Dalmatinske Zagore: https://www.facebook.com/AdventuKninu/videos/?ref=page_internal 

0 Shares