Home Knin Održano polaganje pojasa za članove Taekwondo kluba DIV KNIN

[FOTOGALERIJA] Održano polaganje pojasa za članove Taekwondo kluba DIV KNIN

1721
0 Shares

U utorak su se u Osnovnoj školi “Domovinske zahvalnosti” odvijali ispiti za viša učenička zvanja u taekwondo klubu DIV KNIN.

Pod budnim okom licenciranih HTS ispitivača, glavnoga trenera Dragana Pinjuha, Glorije Pinjuh i Slavena Jankovića održano je klupsko polaganje za učeničke pojaseve.

Na polaganju je od 80 članova, koji su imali pravo polagati, pristupilo 70 članova od 10. kupa (bijeli pojas) do 1. kupa (viši crveni pojas) pred prepunom dvoranom roditelja i rodbine koji su došli vidjeti za što su se članovi Taekwondo kluba DIV KNIN pripremali prethodnih 8 tjedana.

“Pojas je pokazatelj nivoa znanja, odnosno trenutnog poznavanja borilačke vještine taekwondoa od strane vježbača/ice. Za viši pojas, vježbač/ica polaže pred komisijom i to po točno utvrđenom programu za taj pojas.

Generalno gledajući klub iz godine u godinu prihvaća i obučava sve više zainteresiranih članova. Naša najveća nagrada je to što oni nisu »samo u prolazu«, nego generacijski ostaju kod nas. Nadograđujemo se svakim novim članom, njegovim uspjesima ili neuspjesima. U svakom slučaju djelujemo kao tim, prijatelj i obitelj, poručuju iz taekwondo kluba »DIV KNIN«.

Čestitamo svim našim kandidatima i njihovim roditeljima, te se ponosimo svima koji su pristupili polaganju. Također čestitamo i svim našim kandidatima koji su pokazali veliki napredak u svim elementima taekwondo vještine i znanja te uspješno položili svoje učeničke pojaseve!” – za Feral News je komentirala Glorija Pinjuh, predsjednica TKD DIV Knin.

0 Shares