Home Aktualno Glasanjem pomozite Kninu

Glasanjem pomozite Kninu

7124
SHARE

Coca-Cola u Hrvatskoj pokreće projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, u deset hrvatskih gradova sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju. Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

Zašto ne bi baš Knin dobio novo vježbalište na otvorenom? Sve što treba je glasovati. A možete glasovati svaki dan!
Kako biste glasovali za svoj grad, potrebno je prijaviti se putem Facebook profila, a jedna osoba može glasovati jednom dnevno.

Sustav glasovanja svim gradovima omogućuje ravnopravan položaj, to jest osigurava da manji gradovi ne budu u lošijem položaju od gradova koji imaju veći broj stanovnika. Vodi se računa i o razvijenosti područja na kojemu se nalaze pojedini gradovi. Naime, želja je Coca-Cole i partnera projekta da se njime unaprijedi kvaliteta života i u manjim gradovima te slabije razvijenim područjima. Rang-lista gradova uspostavlja se temeljem omjera broja glasova za pojedini grad i broja internetskih priključaka u tom gradu, koji se množi sa stupnjem razvijenosti toga grada.

Knin je za sada 38. na listi, sigurno ga možemo svi skupa plasirati na sam vrh ljestvice. Glasovanje je otvoreno od 15. travnja do 1. lipnja 2016. Zato iskoristimo to vrijeme i skupa pomozimo Kninu.

Glasujte za svoj grad ovdje!