Home Knin GO SDP-a Knin s gnušanjem odbacuje izjave povjerenika ORaH-a Knin

GO SDP-a Knin s gnušanjem odbacuje izjave povjerenika ORaH-a Knin

533
Mirko Antunović, predsjednik GO SDP-a Knin
0 Shares

U svom intervjuu na web stranicama Feral news-a dana 5. lipnja 2014. godine gospodin Frane Kopilaš izrekao je niz neistina, diskvalifikacija i podvala na račun GO SDP KNIN-a, koje s najdubljim gnušanjem najodlučnije odbacujemo.

Kako narečeni gospodin dovodi u pitanje ugled, moral i javni status GO SDP KNIN-a predlažemo mu svojevrsni TEST VJERODOSTOJNOSTI. Iz njegova izlaganja nije do kraja jasno smatra li sebe političkim uhljebom ili ne. Stoga neka javno objavi tekst natječaja po kojem je zaposlen u UPRAVITELJ-u.

Ukoliko nema natječaja, neka gospodin Kopilaš javno izjavi tko ga je zaposlio. Nikola Blažević, jedini predstavnik Grada u Skupštini Upravitelja? Gradonačelnica Josipa Rimac osobno? Ili se direktor Deronja usudio nešto napraviti na svoju ruku?

Ista pitanja, pored gospodina Kopilaša, upućujemo i svima imenovanima, medijima i najširoj javnosti. Duboko nas je dirnula i zabrinula izjava gospodina Kopilaša da je na radnom mjestu u Upravitelju šikaniran.

Stoga pozivamo medije, prvenstveno Feral News, da ustupe svoj medijski prostor gospodinu Kopilašu da najširu javnost upozna sa svim detaljima šikaniranja kojem je bio izložen. Pored Kopilaševe osobne ispovijesti očekujemo i objavljivanje određene dokumentacije: opis radnih zaduženja, radni nalozi, mogući prigovori, medicinska dokumentacija, tužbeni podnesci i slično. Ne sumnjamo da Kopilaš posjeduje spomenutu dokumentaciju kojom će potkrijepiti optužbe o šikaniranju.

Isto tako pozivamo odgovorne iz Upravitelja, kao i predstavnika Grada u Skupštini Upravitelja, da se o slučaju šikaniranja javno očituju. Kad saznamo sve relevantne činjenice oko navedenih pitanja, jasno i javno će se moći govoriti tko je moralan, tko je vjerodostojan, tko govori istinu te tko ima i kakav ugled ima. S poštovanjem,

Mirko Antunović

Predsjednik GO SDP KNIN-a

0 Shares