Home Knin I odbojkašice u akciji

I odbojkašice u akciji

1539
SHARE

Ovog vikenda su i kninske odbojkašice Mladosti 2000 odigrale svoje prve susrete u novoj sezoni. Nakon gubitka osnivača i trenera kluba, g. Zravka Bužonje, bilo je upitno hoće li klub nastaviti raditi, ali trudom nekolicine ljubitelja odbojke klub je opstao. Trenerice kluba su postale njegove kćeri Melanie i Matea koje ulažu maksimalan trud u radu sa mladima. I, ovaj vikend su odigrale svoje prve utakmice.

U Šibeniku, u dvorani OŠ Meterize, u organizaciji županijskog saveza je započeo prvi krug županijskog odbojkaškog natjecanja.

krešo

“Ove godine je prijavljen dosad najveći broj ekipa – 10 u odbojci i 15 u mini odbojci, što je malo zakompliciralo organizaciju, ali nas raduje jer će u natjecanjima sudjelovati više od 200 djece” – navodi predsjednik saveza Krešimir Bujas.

Kninske odbojkašice su odigrale dva susreta. U prvom meču igrale su protiv ekipe Šibenika – Meterize i izgubile 2:0. Treba naglasiti kako su igračice Šibenika odigrale odličnu utakmicu i zasluženo pobijedile naše cure koje su prvi put igrale sa novim trenericama i nisu uspjele pokazati sve što znaju. Odmah nakon toga su igrale i drugu utakmicu protiv ekipa Šibenik 2 i pobijedile 2:0. U prvom setu su odigrale odlično, pa su tšansu dobile i najmlađe od kojih su neke prvi put u životu odigrale poene u velikoj odbojci. U drugom setu je bilo malo problema, ali se upornost isplatila i prvi bodovi su sjeli na naš konto.

meterize

Na gornjoj slici je ekipa Meteriza na čelu sa trenerom Tonijem Skelinom koji je također izrazio zadovoljstvo igrom svoje ekipe, ali još više brojnošću ekipa. Natuknuo je da želi da kroz nekoliko godina županijska liga bude redovita da cure imaju utakmice svaki vikend. Nadamo se da će mu se ideje ostvariti.

Rezultati prvog turnira:

I skupina:

  1. kolo: Šibenik Meterize – Krka  2:0; Šibenik 2 – Šibenik 91  0:2
  2. kolo: Krka – Šbenik 2  0:2; Mladost 2000 – Šibenik Meterize 0:2
  3. kolo: Šibenik 2 – Mladost 2000 0:2;  Šibenik 91 – Krka  2:0

II skupina:

  1. kolo: Šibenik 91 TU – Šibenik 91 JŠBK  0:2;  Šibenik 1 – Šibenik 91 M  2:1
  2. kolo: Šibenik 91 JŠBK – Šibenik 1  0:2; Vodice – Šbenik 91 TU  2:1
  3. kolo: Šibenik 1 – Vodice  2:0;  Šibenik 91 M – Šibenik 91 JŠBK  2:0

Na kraju cijele priče treba naglasiti kako je cijelo natjecanje prošlo u fer i korektnoj atmosferi, te se nadamo da će se tako i nastaviti.

 

ŽT / JLT

 

SHARE
Previous article
Next articleOd petka “Advent u Kninu”