Home Knin I stolnotenisači u akciji!

I stolnotenisači u akciji!

491
0 Shares

Tijekom vikenda su i naši stolnotenisači bili u akciji. U subotu je u Vodicama odigran turnir Šibensko – kninske županije za mlađe kategorije, a sudjelovali su klubovi iz Knina, Šibenika, Zatona i Vodica. Kao i obično, naši momci su pokazali i dokazali nadmoć, te potvrdili status najkvalitetnijeg kluba u županiji. Treba naglasiti da su neki članovi STK Knin prvi puta u životu sudjelovali na nekom natjecanju, te tako potvrdili da klub ima i budućnost.

Rezultati turnira:

1. mjesto- Jakov Medvidović – mlađi kadet STK Knin.
1. mjesto- Toni Gambiroža – kadet STK Knin.
1. mjesto- Marko Jurković – junior STK Knin.
3. mjesto- Joško Kustura – junior STK Knin.
2. mjesto- Lucija Androšević – juniorka STK Knin.

Sljedeće natjecanje će imati u studenom u Šibeniku, o čemu ćemo također izvijestiti na portalu.

Dan kasnije je u Zadru odigran turnir 2. Dalmatinske lige Jug za seniore, a sudjelovali su ekipe iz Zadra, Šibenika, Knina, Vodica i Zatona. STK Knin je i u ovoj kategoriji pokazao dobre rezultate i potvrdio status najjačeg kluba u županiji. Svaki igrač STK Knin je imao svoj doprinos u ukupnom rezultatu. Najmlađi i najbolji igrač Marko Jurković je imao skor 7-1 u pojedinačnoj konkurenciji, a u paru s Daliborom Jurkovićem 3-1. Naravno, ne treba zanemariti ni doprinos najstarijeg igrača, ujedno i predsjednika kluba Joze Kolaka sa skorom 4-3.

Rezultati:

Knin – Šibenik 4:3
Knin – Vodice 4:1
Knin – Zaton  4:1
Knin – Zadar  1:4

Budući da se igralo „svatko sa svakim“, STK Knin je sa skorom 3-1 zauzeo prvo mjesto na turniru u sastavu: Jozo Kolak, Krešimir Belak, Marko Jurković, Dražen Jurković.

Sljedeći turnir će se održati u siječnju 2016. u Splitu.

Ž.T.

0 Shares