SHARE

Portal najdoktor.com treću godinu zaredom objavio je popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata.

Potrebno je naglasiti kako se komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su:

a) ukupan broj komentara;

b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i

c) kvaliteta samih komentara.

Na listi se nalaze dvojica Kinjanja obiteljski liječnik Nenad Delić i stomatolog Luka Lubina.

 

Koji vam je ovo put da ste na popisu najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj?

Ovo je već druga godina za redom da su me pacijenti izabrali za najboljeg stomatolog na istom portalu. A s obzirom na to da radim tek 4 ovo je za mene vrlo veliki uspjeh. Hvala vam svima!

Što vam je motivacije?

Pa nema bolje motivacije od ovoga, kod mene u ordinaciji je pacijent uvijek na prvom mjestu i dajem 110% od sebe što očito moji pacijenti i prepoznaju. Zadovoljan pacijent i sve što mogu njima pružiti je moja motivacija. Za ovakvo priznanje moram pohvaliti i svoju dentalnu asistenticu Ivanu Delić koja je dostupna pacijentima doslovno 24h dnevno, kad god zaboli mi smo tu.

dsc_0448_compressed

Što dalje planirate?

Sad trenutno planiram kako ću urediti ordinaciju za Božićne blagdane hahaha. Šalu na stranu, planiram se dalje razvijati u svome poslu, trenutno u ordinaciji imam najsuvremeniju opremu na tržištu ali naravno da neću tu stati. Moja „droga“ je edukacija, i gotovo svaki mjesec odem na neko dodatno usavršavanje što svakako rezultira boljom terapijom za sve moje pacijente. Trenutno sam u funkciji specijalizirane radne skupine za kontrolu kvaliteta u dentalnoj medicini pri ministarstvu zdravstva i radimo na tome da se usluga koju pacijenti imaju podigne na još višu ljestvicu.

Što ovakvo priznanje znači za vas, a što za grad Knin?

Za mene ovo znači jako puno, jer ja zaista pacijente stavljam u središte svoga posla, potpis kojim pacijent mene izabire za svoga liječnika shvaćam vrlo ozbiljno i smatram da su doktori tu zbog pacijenta a ne obratno. Pa kad vas pacijenti ovako nagrade morate biti sretni. Osim ovoga priznanje mi je da su mi je u 3 godine otkad imam ugovor s HZZO skoro popunjena ordinacija, ostalo je svega stotinjak praznih mjesta i više uopće neću moći primati nove pacijente.

Pa znači da Knin može ponuditi jako puno, od same srednje škole pa na dalje. Da nije bilo mojih profesora koji su me motivirali i pomogli mi u pripremama za prijamni ispit tko zna gdje bi ja sad bio. Pa evo i ovim putem ću se zahvaliti svojim profesoricama kemije i fizike profesorici Dušanki Grgić i profesorici Roski Čičak te svome razredniku profesoru Bobanoviću, oni su uvijek imali razumijevanja za mene kao srednjoškolca. Zahvaljujući njihovoj edukaciji i pomoći ja sam stomatološki fakultet u Zagrebu upisao u 10% najbolje rangiranih i time ostvario mogućnost besplatnog školovanja. I iz ovako malog grada se može postići puno samo ako ste uporni i volite ono što radite. Gotovo svaki tjedan dobijem jednu ponudu za odlazak iz Hrvatske preko specijaliziranih organizacija koje regrutiraju mlade liječnike no ja ne idem iz svoga grada, za vrijeme rata sam ga morao napustiti a drugi put neću. Opuštenost male sredine, komunikacija s pacijentima i toplina odnosa liječnika i pacijenta je nešto što nema nigdje nego u ovako maloj sredini.