Home Aktualno Intervju s voditeljem projekta “Upravljanje karijerom” povodom završetka projekta

Intervju s voditeljem projekta “Upravljanje karijerom” povodom završetka projekta

443
0 Shares

Razgovarali smo s voditeljem projekta “Upravljanje karijerom” Sandrom Kraljevićem povodom završetka projekta.

Cilj projekta je bio povećati zaposlenost te mogućnost za zapošljavanja za nezaposlene osobe s područja grada Knina, Sandro nam je pojasnio kako je sve prošlo.

Možete li nam reći nešto o projektu?

Projekt Upravljanje Karijerom je projekt koji provodi udruga HR Centar u suradnji s partnerskom organizacijom POU Knin, vrijednost projekta je nešto manje od 900 tisuća kuna s tim da je u stopostotnom iznosu financiran iz Europskog strukturnog fonda.

Projekt se bliži kraju, da li je uspješno odrađen?

Možemo s ponosom reći da je projekt uspješno priveden kraju i da smo zacrtano i ostvarili, polaznici, odnosno osobe koje su sudjelovale u projektu su položile programe POU Knin za Montere suhe gradnje i soboslikare ličioce. Osim osposobljavanja ciljana skupina je sudjelovala na edukaciji osnova poduzetništva te je odrađeno studijsko putovanje u Prag za primjere dobre prakse.

Da li je bilo poteškoća radi pandemije?

Pandemija je usporila određene aktivnosti, ali smo održali i online edukaciju te smo uspješno odradili sve što smo i planirali.

Što dalje?

Prije svega se želim zahvaliti POU Knin na partnerstvu i pomoći pri realizaciji projekta. A dalje nastavljamo jednako i nakon završetka projekta, cilj nam je pomoći i ostalim osobama da se osposobe i educiraju za druga zanimanja.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt:

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN

4.gardijske brigade 11.

tel: 022/662-400

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Sponzorirani članak

0 Shares