Home Lokalne Ivan Klarin: ” Više neće biti tolerancije prema uzurpatorima!”

Ivan Klarin: ” Više neće biti tolerancije prema uzurpatorima!”

377
0 Shares

Danas nešto iza podne, doznaje šibenik.in, 66-godišnjak iz Tisnog verbalno, pa onda i tjelesno, napao komunalnog redara Općine Tisno. Upravo utvrđujemo sve okolnosti tog događaja – izjavila je danas Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako doznajemo u Općini Tisno, njihovog djelatnika napao je 66-godišnji mještanin koji nezakonito nasipa obalu, a koji je već prije tri godine na istom potezu napao drugog komunalnog redara.

– Udario ga je više puta šakom u glavu i nogom udario u nogu, pa je naš djelatnik zatražio liječničku pomoć. Nije mu prvi put, a riječ je o osobi koja je poznati bespravni graditelj i uzurpator pomorskog dobra. Komunalnog redara napao je u trenutku dok je po nalogu nadležnog općinskog odjela istraživao najnoviju devastaciju pomorskog dobra, betoniranje obale. Redar je pokušao fotografirati stanje na terenu i sastaviti zapisnik, a nakon jutrošnjeg incidenta odlučno najavljujem kako više neće biti tolerancije prema uzurpatorima. U proračunu za iduću godinu osigurat ćemo sredstva za rušenje sve nezakonite gradnje i uzurpacije pomorskog dobra na Putu Brošćice – rekao nam je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

feral news / sibenik.in /

0 Shares