Home Aktualno Javni poziv za izlaganje u sklopu obilježavanja Dana Grada Knina i blagdana...

Javni poziv za izlaganje u sklopu obilježavanja Dana Grada Knina i blagdana Sv. Ante

60
SHARE

Turistička zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje u sklopu obilježavanja Dana Grada Knina i blagdana Sv. Ante13. lipnja 2019. godine s početkom u 8:00h u parku preko puta zgrade Gradske uprave i na Trgu Ante Starčevića za vrijeme večernjeg koncerta.  

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Uvjeti sudjelovanja:
Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije i sl.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi u privitku.

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina na adresi: Tuđmana 24, najkasnije do 11. lipnja 2019. godine.


Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati.

Uz prijavnicu potrebno je dostaviti dokaz o registraciji kućne radinosti, OPG-a. obrta, tvrtke ili udruge.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina ili na broj telefona: 022/664-822, svakim radnim danom od 07.00h do 15.00h.