Home Aktualno Javni poziv za uvrštavanje u kalendar događanja za ljeto 2021

Javni poziv za uvrštavanje u kalendar događanja za ljeto 2021

137
0 Shares

Turistička zajednica Grada Knina poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe (udruge, ustanove, trgovačka društva, športska društva, obrtnici, nositelji samostalnih djelatnosti i dr.) koje svojim djelovanjem doprinose kulturnom, edukativnom, umjetničkom, društvenom, športskom ili nekom drugom sličnom sadržaju (kao što su npr. izložbe,
turniri, koncerti, gastro ponude, književne večeri, radionice, natjecanja, zabavni programi i dr.), da dostave popis događanja koja planiraju organizirati tijekom srpnja i kolovoza 2021. godine.

Program događanja za ljeto 2021. bit će objavljen na široj javnosti lako dostupan način kako bi naši građani, ali i svi posjetitelji Grada bili pravovremeno upoznati s aktivnostima i događanjima u Kninu i njegovoj okolici tijekom ljetnih mjeseci.

Tablicu za popunjavanje podataka zatražite u Turističkoj zajednici osobno, telefonom ili mailom i ispunjenu je dostavite najkasnije do 06. srpnja 2021. godine u pisanom obliku ili elektroničkom poštom na e-mail info@tz-knin.hr.

JAVNI POZIV – Kalendar događanja 2021

0 Shares