Home Vijesti Kako doznaje Večernji list, nova potpredsjednica Vlade bit će Anja Šimpraga

Kako doznaje Večernji list, nova potpredsjednica Vlade bit će Anja Šimpraga

794
0 Shares

Šimpraga u ime SDSS-a već godinama sudjeluje u komemoracijama obitelji čengić koju su u njezinoj, Šibensko-kninskoj županiji ubili pripadnici vojske tzv. Krajine javlja Večernji list.

Iako se u političkim kuloarima i javnosti spekuliralo imenom Snježane Vasiljević, nova potpredsjednica Vlade iz SDSS-ove kvote bit će potpredsjednica stranke Anja Šimpraga. Potvrđeno nam je to iz SDSS-a, u kojem ističu kako je riječ o osobi koja, unatoč mladosti, ima političkog iskustva i koja se iskušala i na lokalnim i na parlamentarnim izborima. Šimpraga u Saboru mijenja sadašnjeg potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, a u SDSS-u ističu kako ima podršku stranke i zajednice. Šimpraga će, očekuju u njezinoj stranci, nastaviti politiku kontinuiteta u izgradnji međunacionalnog povjerenja, razumijevanja i uključivosti, a podsjećaju da je potpredsjednica SDSS-a u više prigoda slala pomirljive poruke, ne samo kad je riječ o Srbima, nego i o drugim manjinama.

Šimpraga u ime SDSS-a već godinama sudjeluje u komemoracijama obitelji Čengić koju su u njezinoj, Šibensko-kninskoj županiji ubili pripadnici vojske tzv. Krajine.

Večernji list

0 Shares