Home Knin KARATE KLUB KNIN – Devet medalja na Grobničan kupu

KARATE KLUB KNIN – Devet medalja na Grobničan kupu

108
SHARE

Na sedmom Grobničan karate Kupu karataši Knina opet po starom, devet komada. Na jakom turniru na kojem je nastupilo 612 natjecatelja iz 48 klubova iz 3 države pokazali su svoje znanje.

Sara Tucaković je bila najuspješnija mlađa učenica turnira s tri pobjede, a u finalu se borila sa svojom klupskom kolegicom Miom Paškalj koja je također odradila vrhunski turnir. Dovoljno je reći da je u ekipnom natjecanju morala pobijediti 8:0 i naravno to je učinila izvanrednom borbom gdje je protivnicu pogodila tri puta nogom u glavu. Ekipna prezentacija mlađih učenica bila je odlična te su uz malo nesreće zauzele treće mjesto.

Ostatak ekipe je pojedinačno odradio zadovoljavajuće. Iako je konkurencija bila velika, Petra Miličević i Karlo Glavočević zauzeli su treća mjesta u mlađim kadetima. Ekipno su treće mjesto zauzele i učenice Petra, Iva i Marija.

Sedmi Grobničan kup ostati će nam u lijepom sjećanju kako turnir tako i druženje koje nam je uvijek veselo. U pratnji naših dvaju prijateljskih klubova KK Šibenik 1066 i KK Zanshin iz Splita bila nam je ovo jedna nezaboravna pustolovina. „Oss“.

Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin