Home Lokalne Klarin: I Kulušić je prepoznao da je HDZ paraobavještajni sustav, a ne...

Klarin: I Kulušić je prepoznao da je HDZ paraobavještajni sustav, a ne politička opcija

525
SHARE

I Ante Kulušić je prepoznao da je HDZ paraobavještajni sustav, a ne politička opcija. Radi se o opasnoj družini, čiji su ljudi s vrha liste poput Josipe Rimac i Božidara Kalmete duboko involvirani u razne afere tako da nam i Kulušićevom ostavkom na mjesto predsjednika županijskog HDZ-a rastu izgledi da osvojimo najmanje pet mandata, ako ne i šest u našoj izbornoj jedinici – rekao je danas na predstavljanju kandidata SDP-a za Sabor Ivan Klarin, koordinator ‘Hrvatske raste’ za 9. izbornu jedinicu- javlja sibenik.in

– Na listi naše koalicije za 9. izbornu jedinicu od 14 kandidata čak pet je iz Šibensko-kninske županije, čime smo izuzetno zadovoljni. Na listi imamo pet žena, čime smo i tu ispunili kvotu, te 30 posto hrvatskih branitelja. S naše strane ugledni su ljudi, s druge strane opasna družina. Očekujemo pobjedu i da će naša koalicija formirati novu vladu, iako, po anketama, možda ćemo morati ući i u neke postizborne koalicije – rekao je Klarin.

Klarin smatra da se Tomislav Karamarko boji Zorana Milanovića, te da se zato odlučio da bude nositelj liste u 9. izbornoj jedinici, gje je pobjegao na sigurno, u izbornu jedinicu gdje HDZ tradicionlano ima jako uporište.

– Brojke su na našoj strani, ova Vlada je izvukla državu iz duboke krize, kad smo preuzeli vlast prije četiri godine imali smo pad BDP-a od sedam posto, sad imamo rast. Nemojmo zaboraviti ni našu županiju, u četiri godine tu je Vlada u razne projekte uložila milijardu kuna – rekao je Franko Vidović, peti na listi ‘Hrvatska raste’, koji je zadovoljan svojom pozicijom i uvjeren je da će ući u Sabor.

Marija Alfirev istakla je kako je aktualna Vlada puno napravila i na rastu zapošljavanja, pogotovo mladih ljudi, ali i invalida i osoba s posebnim potrebama.

– Naša Vlada je napravila puno toga za dobrobit države, a s druge strane imamo protivnika čije ljude zanima samo borba za fotelje. Zato pozivamo građane da glasuju za nas, da nam daju još jedan mandat – poručili su SDP-ovi kandidati za novi saziv Sabora.