Home Knin Kninjani s najkompliciranijim imenom državni prvaci Coca Cola Cupa u malom nogometu

Kninjani s najkompliciranijim imenom državni prvaci Coca Cola Cupa u malom nogometu

957
SHARE

Prva utakmica dana donijela je dvoboj za treće mjesto u kategoriji 2003. godište između ekipa Dečki z Bregane iz Samobora i VŽ 80 iz Varaždina. Ekipa Dečki z Bregane osvojili su broncu rezultatom 2:1.

U kategoriji 2000. godište borba za broncu donijela je napetu utakmicu između ekipa Legennd (Karlovac) i MNK SV. Antun Korčula, a malo više spretnosti i sportske sreće imala je ekipa Legennd koja je pobijedila rezultatom 4:1.

Finalne utakmice prenosile su se uživo na kanalu Sport klub 1. Napeto finale za 2003. godište između ekipa Amigosi iz Bedekovčine i Platinum iz Požege u regularnom dijelu završilo je rezultatom 2:2 nakon čega su uslijedili napeti jedanaesterci i pobjeda ekipe iz Slavonije.

Finale za 2000. godište igrale su ekipe Shpaneri iz Zagreba i Rumpupliranerumpumpuplice iz Knina, a ekipa s najkompliciranijim imenom osvojila je turnir rezultatom 1:0

Nakon turnira održana je svečana dodjela medalja i pehara koje su ekipama za 2000. godište dodijelili Darko Matošković, rukovoditelj donacija i sponzorstva, Coca‑Cola Hellenic Bottling Company, Tihomir Gudić, izvršni direktor Plazma Sportskih igara mladih i Domagoj Bradarić igrač Hajduka. Ekipe su burno proslavile pobjede ali i u duhu fair playa tješili igrači koji su izgubili.

Ekipama 2003. godište čestitke i medalje uručili su Ivana Srb, Junior Brand Manager, Coca-Cola Adria, Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih i Grgo Anzulović, regionalni direktor prodaje, Coca‑Cola Hellenic Bottling.Dodijeljene su i nagrade za najboljeg igrače turnira za 2003.: Dario Bosec najboljeg strijelca: Mateo Ivanešić i Borna Radovanić i golmana: Domagoj Pojer.

Za 2000. godište najbolji igrač turnira je Bruno Bitunjac, najbolji strijelac Luka Miloloža, najbolji golman Ivan Karačić, a nagrade su im uručili Duje Bajrušević prvak Hrvatske u malom nogometu i sudionik ovogodišnje Lige prvaka ali i osvajač prvih Sportskih igara mladih 2002 godine, te Ivan Delić, igrač Hajduka. S tribina je sve igrače bodrio i poznati you tuber Marko Vuletić.