Home Aktualno Kninjanin dr. Luka Lubina izabran za vjećnika Hrvatske komore dentalne medicine

Kninjanin dr. Luka Lubina izabran za vjećnika Hrvatske komore dentalne medicine

3049
0 Shares

Doktor, Luka Lubina,  je izabran za vijećnika skupštine najveće strukovne organizacije dentalne medicine u Hrvatskoj, Hrvatske Komore dentalne medicine. Ovo je velika čast i odgovornost jer u skupštinu se biraju stomatolozi glasovanjem svih stomatologa u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Lubina je (i) ove godine dospio na listi najboljih lječnika i stomatologa u Hrvatskoj – [INTERVJU] Kninjanin Luka Lubina na listi najboljih lječnika i stomatologa u Hrvatskoj. Naime, portal najdoktor.com treću godinu zaredom objavio je popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata. Na listi se nalaze dvojica Kinjanja, obiteljski liječnik Nenad Delić i stomatolog Luka Lubina.

“Ovo je velika čast, kako za mene tako i za naš grad. Skupština komore je najveće tijelo Hrvatske komore dentalne medicine koje donosi odluke o svim bitnim stvarima u stomatologiji. To je nešto kao sabor gdje građani biraju zastupnike samo što ovdje stomatolozi biraju svoje vijećnike.

Zaista je lijepo biti dio toga i posebno mi je drago što su mi podršku pružile kolege iz Knina i što je Knin predstavnik naše županije.

Već 3 godine za redom, u sklopu akcije Hrvatske Komore dentalne medicine, organiziramo dane oralnog zdravlja u osnovnim školama gdje učenicima kroz interaktivne predstave i edukaciju pokazujemo važnost oralne higijene. Sada, kao vijećnik, ću se zalagati da još više toga priuštimo našem gradu. Imam puno planova, za naš grad, koji će svim građanima donijeti nove pogodnosti unutar domene dentalne medicine i time nas svrstati rame uz rame sa svim velikim gradovima. Mislim da ćemo većinu toga uspjeti napraviti, ali o tome ćemo kad dođe vrijeme za to.” – Komentirao je doktor Lubina za Feral News 

0 Shares