Home Aktualno Kninjanka Ivana Kardum u finalu izbora za Miss Universe Hrvatske

Kninjanka Ivana Kardum u finalu izbora za Miss Universe Hrvatske

6768
0 Shares

Kninjanka Ivana Kardum branit će boje županije na ovogodišnjem izboru za Miss Universe Hrvatske. Naime 22-godišnja Ivana Kardum, studentica splitskog Pravnog fakulteta, jedina se plasirala u finale tog popularnog izbora s naših područja, a 28. travnja, zajedno s devetnaest ljepotica iz cijele Hrvatske, borit će se za prestižnu titulu Miss Universe Hrvatske – javlja sibenik.in

Ovogodišnje finale izbora izravno će se prikazivati na HTV-u, a Kninjanka Ivana će se za izbor pripremati u zagrebačkom hotelu Esplanade, gdje će odraditi i fotografiranje u kupaćim kostimima, vježbati koreografije za finale i snimiti promotivne razglednice.

Za Ivanu i ostale finalistice možete glasovati za dva tjedna putem službene Facebook stranice birajući najbolju službenu fotografiju. Ona fotografija koja bude imala najviše glasova biti će proglašena kao najbolja a djevojka na slici ponijeti će lentu Miss fotogeničnosti izbora.

– Izbor Miss Universe Hrvatske 2017. jedini je izbor ljepote kojeg će hrvatska televizija prenositi ove godine i počašćeni smo time, jer vjerujem da smo kroz ovih 20 godina dokazali da ovo nije samo izbor najljepše djevojke. Sve dosadašnje pobjednice visoko su obrazovane mlade žene afirmirane u svom businessu. Pobjednica dobiva stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i managementa čime je njena budućnost zagarantirana – rekao je Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske.

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

sibenik.in

0 Shares