Home Knin Kninski karataši briljirali na Sisak Cup-u

Kninski karataši briljirali na Sisak Cup-u

89
SHARE

Kao zadnja destinacija za ovu polusezonu prije ljetne pauze Kninski karataši nastupili su na Sisak kupu gdje su zauzeli 3. mjesto od ukupno 34 kluba.

Možda jedan od boljih uspjeha Kninskih karataša, sa samo šest natjecatelja. Boje Knina  branili su Mihael Eberhart, Mia Paškalj, Ivona Žabić, Mia Jelić, Antonija Herceg i najmlađa Sara Tucaković.

Okićeni s 9 medalja znači da su dali sve od sebe i da su zasluženo 3. mjesto u ukupnom poretku na Sisak Cup-u.

Mihaeal je u svojoj kategoriji učenika zasjeo na vrh pomevši konkurenciju, a u ml. kadetimater zauzeo odlično drugo mjesto, Mia Paškalj odličnim predstavama u svojoj kategoriji ml. Učenica osvojila je 2. mjesto, a u kategoriji učenica 3. mjesto.

Antonija Herceg osvojila je dva druga mjesta, u kategorijama učenica i mlađih učenica.

Ivona Žabiće u kategoriji učenica je osvojila 2. mjesto. Mia Jelić, debitantica na natjecanjima, donijela je u Knin jedno novo iskustvo. Sara Tucakovoć po običaju prva u svojoj kategoriji pomevši konkurenciju dva puta po 8:0 (nokaut u karateu) i u finalu 1:0, a u kategoriji starijih od sebe dvije godine, isto tako nije imala konkurenciju i tu je zasjela na vrh uz tri pobjede sa opet jedinim nokautom  (8:0).

Sjajno su se mlade snage Knina predstavile na Sisak Cup-u, ostaje nam još polaganje ispita u školi, a onda možemo i na more.

Piše: Dražen Barić, Karate klub Knin