Home Knin Kraj uspješne 2019. sezozne. U Splitu za berba medalja za mlade “Divovce”.

Kraj uspješne 2019. sezozne. U Splitu za berba medalja za mlade “Divovce”.

290
69 Shares

Aktivan i uspješan vikend imali su članovi taekwondo kluba DIV KNIN. U subotu su nastupili na 8. Kup Marjana 2019. koji je uspješno odrađen.
Turnir koji se održao u Splitu, na kojem je nastupilo 277 boraca iz 20 klubova i dvije države, što mu daje međunarodni karakter.
Naš klub predstavljalo je 8 natjecatelja u uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja koji su osvojili čak 7 odličja.
Zlatne medalja osvojili su Ana Popović sa 4 pobjede, Petra Lea Jelić sa 3 pobjede, AnaMaria Mikulić sa 1. pobjedom. Do srebra su došli: Lorena Djak sa 3 pobjede, Nika Dodik sa 3 pobjede, Mate Teskera sa 2 pobjede, Nikola Čeko sa 1. pobjedom. Lana Sigut 1. pobjeda ali ovaj put bez medalje. U ekipnom poretku taekwondo klub DIV KNIN zauzeo je 2. mjesto u mlađih kadetkinja.

Sa ovim natjecanjem zaključujemo ovu uspješnu odrađena sezona u kojoj smo ima predstavnike na svim velikim i značajnim događanjima u taekwondo sportu: svjetsko seniorsko prvenstvo u Manchesteru, europsko kadetskom prvenstvu u Španjolskoj na kojem je Kristina Jakovljević osvojila treće mjesto u Europi, a samim tim na naš konto kluba pribilježili smo 11.stu veliku medalju, točnije 9 europskih i dvije svjetske medalje. Na juniorskom europskom prvenstvu u Španjolskoj osvojili smo još jedno hvale vrijedno 5. mjesto, te sudjelovali extra Europskom seniorskom prvenstvu u Italiji. Kad podvučemo crtu možemo konstatirati da je sezona 2019. uspješno završena i da naš kluba u ove 22 godine sustavnog i kvalitetnog rada ima jednu od ponajboljih taekwondo škola u Hrvatskoj.

Tekst: Dragan Pinjuh

69 Shares