0 Shares

Kako doznajemo, Miroslav Škoro i Lidija Bačić nastupaju u Kninu povodom ovogodišnjeg obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te vojno-redarstvene akcije Oluja.

Koncert će se održati na trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat. Pošle godine je, podsjetimo, nastupalo Prljavo Kazalište, ove godine se ide s dva izvođača kako bi se produžilo slavlje do, kako gradonačelnik kaže, duboko u noć.

– Radostan sam što ću nastupati u Kninu tog dana. Nadam se da će se mnogi okupiti,   pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj – Komentirao je Miroslav Škoro za Feral News

“….u kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu…” objavila je Lidija Bačić jučer na svom Facebook profilu te je za Feral News kratko komentirala:

– Čast i ponos me obuzimaju jer imam koncert za Dan pobjede moje zemlje u Kninu. Ono što obećavam publici je da ću pjevati iz sveg srca.

Kontaktirali smo i gradonačelnika Jelića:

– Želimo da zabava traje dugo u noć. Prošle godine je bilo iznimno s Prljavim Kazalištem, kojima se ovim putem i zahvaljujem, ali koncert je završio dosta rano. Na ovaj način, uz dva izvođača, zabava će trajati dosta duže.

Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno. Škoro je jedan od najpriznatijih hrvatskih autora i pjevača. Također, atmosferi će pridonijeti i iznimno popularna Lidija Bačić.

 

0 Shares