Home Aktualno Ljeto u Kninu: Večeras predstava za djecu „Ježeva kućica“

Ljeto u Kninu: Večeras predstava za djecu „Ježeva kućica“

57
0 Shares

U sklopu manifestacije Ljeto u Kninu, u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednica Grada Knina, večeras će se održati predstave za djecu „Ježeva kućica“. Predstava će se održati na otvorenom, u parku kod kružnog toka, s početkom u 19:00 sati. Ponesite dekice i uživajte u ovoj bezvremenskoj priči s univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitom domu. Ulaz slobodan za sve.

Prije početka nove školske godine, Ljeto u Kninu časti roditelje i djecu s predstavom za najmlađe, u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

U srijedu, 2. rujna, u parku kod kružnog toka, održat će se svima poznata „Ježeva kućica“. Kazalište “Smješko” pripremilo je za svu djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta predstavu o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, prema svima poznatom tekstu Branka Ćopića: “Ježeva kućica”. Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati.

Na lak, igriv način djeca zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume koja nije samo ispričana priča, ona je i puna korisnih savjeta o dobroti, o ljubavi prema svom domu, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način. Predstava traje 45 minuta.

S obzirom na sve okolnosti, molit ćemo sve na pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koji će biti dostupni na ulazu u park. Također, prema preporukama nacionalnog i lokalnog civilnog stožera, svi posjetitelji će se popisivati na samom ulazu. Broj mjesta ograničen. Zbog lakšeg bilježenja posjetitelja, park će biti otvoren na jednom ulazu, odmah do kipa kralja Zvonimira.

Kako bi se skratilo vrijeme čekanja prilikom popisivanja, možete se predbilježiti porukom na Facebook stranici Knin Tourist Board ili na e-mail adresu info@tz-knin.hr; potrebno je poslati svoje osnovne podatke: ime, prezime, broj telefona, a prilikom ulaska ćete se samo morati potpisati*.

*Svojim potpisom sudionik okupljanja potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu i da nije viša od 37,2°C, da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48

0 Shares