Home Aktualno MK Tenen pokrenuo humanitarnu akciju za obitelj iz Petrinje koja se doselila...

MK Tenen pokrenuo humanitarnu akciju za obitelj iz Petrinje koja se doselila u Knin

749
0 Shares

Nakon razornog potresa u Petrinji jedna od obitelji, koja je ostala bez kuće, doselila se u Knin. Majka i kćer su već tu dok druga kćer dolazi nakon završetka škole.

Država je obitelji dodijelila neuređeni stan, tako da su majka i kći spavale na podu. Tu je u pomoć uskočio Moto klub “Tenen” koji je donirao dva kreveta s madracima i posteljinama, stol i stolice….

Ako želite nešto donirati stvari javite se moto klubu Tenen na broj 0922265118 ili 0955819261.

Podaci za uplate:
Zoraida Gavran
Privredna banka Zagreb
HR 5023 4000 9322 0006 867

Mario Kranjčević je obavijestio moto klub o obitelji, kako nam je pojasnio doznao je za obitelj od nekog drugog pa je obavijestio moto klub jer zna da oni inače sudjeluju u humanitarnim akcijama.

“[NAŠE MALO NEKOME JE PUNO]
Jučer smo od našeg sugrađanina saznali za obitelj iz Petrinje koja je nakon gubitka kuće u potresu doselila u Knin. Majka i jedna kćer su već tu a druga kćer dolazi po završetku škole. Država im je dodijelila stan no stan je bio prazan, spavali su na podu, te smo taj dio mi odlučili rješiti. Organizirali smo se i s našim prijateljima pomogli onoliko koliko smo na prvu to u mogućnosti.Danas popodne smo im prevezli dva kreveta s madracima i posteljinom, stol i stolice, regal za dnevni boravak, mašinu za rublje koju smo odmah stavili u funkciju, zamijenili smo vodokotlić, šporet na drva za kuhati i peći, frižider koji smo napunili da su barem tjedan dana mirni po tom pitanju. Sutra im vozimo kutnu garnituru za dnevni boravak, šporet pola struja pola plin, bojler, ormar, kamin… U skoro vrijeme ćemo ih namiriti i sa nešto drva za zimu.Prvo što im sljedeće moramo osigurati uz sve ostalo što im je uz navedeno potrebno za normalan život, su kuhinjski elementi i plinska boca.Pozivamo sve koji su u mogućnosti pomoći na bilo koji način da nam se pridruže i to učine. Zajedničkim snagama u kratko vrijeme možemo ljudima osigurati sve potrebno za pristojan život.Dostupni smo vam preko inboxa i broja telefona u svako doba ” – objavio je moto klub na svojoj Facebook stranici.

I jučer su članovi moto kluba “Tenen” posjetili istu obitelj i odvezli im dodatne potrepštine.

“[DAN 2]
Danas smo obitelji prevezli nešto drva u slučaju da se vrijeme naglo pogorša da ih ne uhvati nespremne. Sljedećih dana će im biti dovezena veća količina.
Odvezli smo im i kutnu garnituru, tepihe, ormar, kuhinju, plinsku bocu, posuđe i pribor za jelo, par kuhinjskih aparata, odjeće, nekoliko jakni… Proslijedili smo im i nešto novca koji je preko nas poslan.
Više prijatelja nam se javilo sa željom da uplate novce pa ćemo u dnu objave napisati račun obitelji tako da tko želi može i tako pomoći.
Sutra nastavljamo dalje s opremanjem stana, ako nam netko može pomoći tokom dana da se smontiraju kuhinja i ormar, može nam se javiti u inbox ili na broj mobitela.
Hvala svima koji su se priključili i koji se tek planiraju priključiti! ✊
Podaci za uplate:
Zoraida Gavran
Privredna banka Zagreb
HR 5023 4000 9322 0006 867
” -objavio je moto klub na svojoj Facebook stranici.

0 Shares