Home Crna kronika Mladi vozač iz Knina izgubio život u nesreći kod Gračaca

Mladi vozač iz Knina izgubio život u nesreći kod Gračaca

3039
0 Shares

U nedjelju na državnoj cesti DC-01 u blizini mjesta Bruvno dogodila se tragična prometna nesreća u kojoj je život izgubio 23-godišnji vozač iz Knina. Policija je na mjestu događaja provela očevid i utvrdila da je nesreća nastala kada je mladi vozač, vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu, iz još nepoznatih razloga prešao na suprotni kolnički trak te udario u automobil mađarskih registarskih oznaka koji se kretao u suprotnom smjeru. Nesreća je rezultirala smrtnim posljedicama za mladog vozača, dok su vozač i suvozač iz drugog automobila prevezeni u bolnicu s lakšim ozljedama.

Policijsko izvješće prenosimo u cijelosti.

U nedjelju,  12. ožujka oko 13.45 sati na državnoj cesti DC-01 na predjelu Bruvna dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač automobila Volkswagen šibenskih registarskih oznaka.

Na mjestu događaja policija je provela očevid,  a prema prvim rezultatima do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu iz za sada neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u automobil Volkswagen mađarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara automobil mađarskih registarskih oznaka je odbačen van kolnika gdje je došlo je do prevrtanja vozila.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 23-godišnji vozač, dok su 65-godišnjak i 64-godišnja državljanka Mađarske, putnica iz automobila mađarskih registarskih oznaka vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Gospiću gdje su im za sada utvrđene lake tjelesne ozljede.

 U vrijeme obavljanja očevida, od 14.03 do 18 sati promet navedenom dionicom bio je obustavljen.
Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. 

Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

0 Shares