Home Aktualno KNIN: Dalmatinska večer stand-up komedije u petak u Domu HV-a

KNIN: Dalmatinska večer stand-up komedije u petak u Domu HV-a

209
SHARE

Stand up komičari SplickeScene, u petak 29.03.2019. u 20:00h nastupaju u Domu HV-a!

Najbolji splitski stand up komičari dolaze u Knin! Nakon povremenih gostovanja proteklih nekoliko sezona u Zvonimirovom gradu, prvi put na pozornici kino dvorane Doma HV-a, svoje najbolje baze izvest će Tomislav Primorac, Ante Travizi i Vanja Dobrijević. Sada Kninjanke i Kninjani kojima su Splićani nedostajali, ali I oni koji ih još nisu upoznali, sada imaju prilike upoznati ovu raspoloženu, otkačenu i ponajprije duhovitu ekipu koja već godinama na stotinama nastupa do suza nasmijava publiku širom Hrvatske! Sve koji se nađu u publici u petak 29. ožujka očekuje sat i pol smijeha. Vidimo se!

Cijena ulaznice: 40KN U PRETPRODAJI / 50KN NA ULAZU U DVORANU NA DAN PREDSTAVE

ONLINE PRODAJA:
bit.ly/DalmaKnin

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
Škafić – svakog dana na šanku
➡ Turistička zajednica Grada Knina – Knin Tourist Board – od ponedjeljka do petka u vremenu od 7h do 15h
➡ Na dan predstave na ulazu

INFORMACIJE ➡ info@splickascena.com

VIŠE O KOMIČARIMA:

Tomislav Primorac -> https://youtu.be/0pHEYI3vz8I
Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica. Dosada je imao dobre povratne reakcije od publike, te vas poziva da mu koji put navratite na nastup i sami procijenite da li je uhu ugodan onoliko koliko je oku neugodan.

Ante Travizi
Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Vanja Dobrijević
Hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…
Ne voli gotovo ništa što svi drugi vole i ne prati politiku. Šuti, osim kad bi trebao. Ima nešto sijedih na glavi, ali ih ne sakriva, jer onda izgleda kao da zna o čemu priča.
Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.