Home Aktualno Nakon privođenja Policije pokušao se izvući tvrdeći da ima koronavirus zbog čega...

Nakon privođenja Policije pokušao se izvući tvrdeći da ima koronavirus zbog čega je kratko zatvorena bolnica

2754
137 Shares

Prema informacijama kojima raspolaže Feral News, kompletna panika se proširila radi lažne informacije. Naime, Policija je sinoć privela M.B. koji se u međuvremenu požalio na određene bolove radi čega je odvezen na hitnu a naposljetku i u bolnicu.

Iako je još jučer prevezen u bolnicu M.B. je tek danas ujutro izjavio kako misli da bi mogao imati koronavirus te da je bio u kontaktu s osobom iz Umaga. Sve to je pokrenulo protokol radi čega je dio pacijenata evakuiran dok je bolnica zatvorena.

Naknadno smo doznali, od ravnateljice bolnice, da je bolnica bila zatvorena svega sat vremena, ali je nastavila s normalnim radom nakon što je isključena moguća zaraza koronavirusom.

Slijedom informacija koje su se pojavile u javnosti, obavještavamo vas da je širom epidemiološkom anamnezom te uvidom u kliničku sliku kod pacijenta isključena moguća zaraza koronavirusom te bolnica nesmetano nastavlja sa radom.”, javio je zamjenik ravnateljice doktor Mario Smoje.

Iako je sve bila lažna uzbuna, poprilična panika se proširila gradom. Načelnik gradskog Stožera civilne zaštite, Marijo Ćaćić, nije bio obaviješten o događanjima dok je medijima rečeno kako je nadležna civilna zaštita Šibensko – Kninske županije. Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite je Nikola Blažević kojeg nismo uspjeli dobiti sve do sada, kad nam je pojasnio da zbog sjednice Stožere u Šibeniku i količine poziva nije bio u mogućnosti, sve do sada, odgovoriti na naš pozive.

Za sad još nije poznati hoće M.B. snositi sankcije, jer kako tvrde naši izvori sve je izmislio.

137 Shares