Home Aktualno DETALJI O INCIDENTU Napadač na Srbe kod Knina sudjelovao u napadu na...

DETALJI O INCIDENTU Napadač na Srbe kod Knina sudjelovao u napadu na sezonce na Braču

372
SHARE

NAKON što je policija jutros priopćila da je uhitila osam osoba koje se dovodi u vezu s napadom na Srbe u Uzdolju, počinju se otkrivati detalji oko toga tko su oni – javlja index.

Svih osam su s područja Splita, a radi se o huliganima u dobi od 28, 25 te šestorica u dobi do 22 godine.

Među njima je i 22-godišnjak koji je u lipnju ove godine sudjelovao u napadu na skupinu sezonaca na Braču, objavila je Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, policija je uhitila 22-godišnjaka i 19-godišnjaka zbog napada na sezonce i vatrogasca koji ih je branio, na Braču. Zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda 26-godišnjem vatrogascu u Supetru na Braču, 22-godišnjem mladiću koji je sudjelovao u napadu na sezonske radnike izrečena je mjera opreza prema kojoj se vatrogascu ne smije približavati na 150 metara ni kontaktirati s njim.

S obrazloženjem da 22-godišnjak do sada nije bio kažnjavan niti se vodi u krim-evidenciji, za njega uopće nije zatražen zatvor, već mu je određena mjera opreza. U vrijeme napada bio je pod utjecajem alkohola jer mu je izmjereno 1,2 promila, a na ispitivanju nije negirao napad, samo je rekao da se ničega ne sjeća.

Policajci su na mjestu događaja utvrdili da je više osoba napalo skupinu od pet mlađih osoba (26-godišnjaka, 26-godišnjakinju, dvojicu 21-godišnjaka i jednog 22-godišnjaka), koje su tom prilikom lakše ozlijedili, priopćila je policija.

Index.hr