Home Knin Nova dvorana za Karate klub Knin

Nova dvorana za Karate klub Knin

276
SHARE

Karate klub Knin podigao je ljestvicu, za nove borce nova dvorana. Jučer su krenuli treninzi malih kninskih boraca u novoj dvorani na Novoj tržnici u prizemlju (Vukovarska 2). Dvorana obložena kompletna tatamijem daje nam mogućnost da podignemo našu kvalitetu na dimenziju više. Uz mnoštvo rekvizita i proširenim kadrom trenera zasigurno može se i treba više očekivati od kninskih karataša.

Nova dvorana baš pred prvenstvo Hrvatske u Ivankovu.  Ova dvorana pruža nam mogućnost održavanja treninga kad nam odgovara, nismo više primoreni raditi u određenim satnicama i sa velikim grupama, što je sigurno ostavilo traga u razvoju karataša, na njegovoj kvaliteti.

Sad ponosno možemo odrađivati prijateljske treninge, što nam je praksa u zadnjih godinu dana. Imamo više vremena i  za druženje, konzultacije i diskutacije, a uskoro će i mališani dobiti priliku da treniraju karate. U izradi je plan programa rada s djecom od 4 do 7 godina, odnosno Karate Vrtić, jer razne studije pokazale su da djeca koja se kreću  baviti sportom u ranijoj dobi imaju manju sklonost nekvalitetnom životu i imaju bolje razvijenu motoriku.

Za novu dvoranu nije zahvalan samo klub nego imamo pomoć naših prijatelja Grad Knin, Upravite d.o.o., Općina Ervenik, Zajednica sportova Grada Knina i Hotel Mihovil, kojima ovim putem u ime svih kninskih karataša želimo reći Hvala, ali zahvalit ćemo se i novim medaljama. “ Hoću i ja u Vukovarsku dva“

Dražen Barić