Home Crna kronika Novi detalji jučerašnjeg pokušaja samoubojstva u Kninu

Novi detalji jučerašnjeg pokušaja samoubojstva u Kninu

2435
0 Shares

Radovan Senčar (53) sam se ranio nožem. Policija ga je tražila jer je oštetio podstanarski stan iz kojeg ga je gazda izbacio. Ima poduži policijski dosje…

Sinoć oko 20 sati, policajac kojem je završila smjena i šetao je Tomislavovom ulicom, prepoznao je lice s tjeralice za kojim je dan ranije raspisana potraga zbog relativno banalnog kaznenog djela, oštećenja tuđe stvari jer je koji dan ranije demolirao stan u kojem je bio u najmu.

Policija bi ga vjerojatno odvela u postaju, napravili bi zapisnik i pustili ga, ali u trenutku kad su ga locirali u glavnoj kninskoj ulici, ovaj se dao u bijeg. Pobjegao je kroz jedan prolaz iz Tomislavove ulice prema stambenim zgradama i našao se na livadi okruženoj visokim zidom. Kako su ga policajci, koji su dotrčali s oba otvorena prilaza livadi opkolili, a on nije uspio preskočiti visoki zid, 53-godišnjak je izvadio nož i zabio si ga u prsa.

Pacijent je danas izvan životne opasnosti, isključivo zahvaljujući umješnosti kninskih kirurga dr. Branka Živkovića i dr. Zorana Jerkovića koji su sinoć obavi sjajan posao – kaže ravnateljica kninske bolnice dr. Antonela Karačić koja napominje da se pacijenti s tako teškim ozljedama, kao što je ubodna rana na prsima, obično šalju u Split ili Šibenik, ali sinoć je valjalo hitno djelovati i kninski kirurzi uspjeli su spasiti 53-godišnjaka iz Čakovca.

Čakovčanina Senčara (53), koji si je sinoć u Tomislavovoj ulici u Kninu nakon neuspjelog bijega zario nož u prsa, policija je tražila zbog razbijanja u unajmljenom stanu. Naime, Čakovčanin je u Kninu živio kao podstanar i gazda ga je odlučio izbaciti iz stana. Još 4. kolovoza 68-godišnji vlasnik mu je otkazao podstanarstvo i rekao mu da mora izaći. Čakovčanin nije htio van, a kad ga je 28. kolovoza vlasnik još jednom na to podsjetio, izgubio je živce. U stanu je porazbijao stvari i pobjegao. Navodno je čak pokušao zapaliti kuću.

kuća u Donjem Kovačiću koju je Čakovčanin pokušao zapaliti
kuća u Donjem Žagroviću koju je Čakovčanin pokušao zapaliti

 Vlasnik je 29. kolovoza policiji prijavio kazneno djele uništenja i oštećenja tuđe stvari, a dan kasnije je razbijač zatečen u Tomislavovoj ulici i ozlijedio se nožem.

IMAG2263IMAG2268IMAG2270

feral news / 24sata / šibenik.in /

0 Shares