Home Aktualno Očitovanje Upravitelja d.o.o. na obustavu usluge čišćenja u stambenim zgradama

Očitovanje Upravitelja d.o.o. na obustavu usluge čišćenja u stambenim zgradama

419
19 Shares

“S ciljem smanjenja rizika od prijenosa bolesti COVID-19, a na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Knina o minimalnom kretanju građana, Upravitelj-Knin d.o.o. donio je odluku o organizaciji rada za vrijeme trajanja epidemije:

– Uprava Društva radi u smanjenom opsegu i skraćenom radnom vremenu pridržavajući se socijalne distance;

– Tehnička služba radi po potrebi, u hitnim slučajevima i to prijavom na mail adrese ili telefonskim putem;

– Čišćenje stambenih zgrada obustavlja se do daljnjega.

Vezano uz navode o čišćenju stambenih zgrada, odnosno mišljenje pojedinih suvlasnika istih o potrebi čišćenja, moramo naglasiti da je Upravitelj-Knin d.o.o. donio navedenu odluku na zahtjev mnogih stanara zgrada, prvenstveno misleći na zaštitu građana grada Knina, zatim svojih djelatnika te njihovih obitelji.

Na području grada Knina čistimo ukupno 97 ulaza stambenih zgrada, inače najgušće naseljenih dijelova grada te bi potencijalni prijenos uzročnika zaraze koje bi mogle izazvati djelatnice koje čiste ulaze stambenih zgrada bio katastrofalan za veliki broj građana. U razdoblju u kojem nećemo vršiti usluge čišćenja i održavanja stambenih zgrada neće se niti uprihoditi sredstva od istih. Moramo napomenuti da od 16. 03. 2020. za ugostiteljske objekte te od 19. 03. 2020. za sve ostale u sklopu tržnice koji ne rade, ne naplaćujemo zakup poslovnih prostora, pa nam je i u tom smislu prihod značajno smanjen.

U ovom teškom vremenu kada su zaštitna oprema i proizvodi za dezinfekciju teško dostupni, Upravitelj-Knin d.o.o. slijedi preporuke nadležnih službi kako bi zaštitio zdravlje građana i tom prilikom poziva na odgovorno ponašanje okoline i moli za razumijevanje korisnike naših usluga, a za dobrobit svih nas.

Također ovim putem pozivamo stanare stambenih zgrada da u okviru svojih mogućnosti te sredstvima dostupnim u kućanstvu vode brigu o urednosti zajedničkih prostora u svojim zgradama kako bi se mogućnost širenja epidemije smanjila na najmanju moguću razinu.

Ove mjere će biti na snazi do 15. 04. 2020. kada će se procijeniti opća situacija te odlučiti daljnje postupanje sukladno preporukama nadležnih službi.

Razumnim i odgovornim ponašanjem zajednički pridonosimo bržem i sigurnijem povratku u svakodnevnicu.

BUDIMO ODGOVORNI – OSTANIMO DOMA!!!”

19 Shares