Home Aktualno Od ponedjeljka će bolnica obavljati samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke

Od ponedjeljka će bolnica obavljati samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke

528
23 Shares

Od ponedjeljka 16.03.2020. Opća i veteranska bolnica „ Hrvatski ponos „ Knin obavljat će samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičko-terapijske postupke, a sve u skladu s novonastalom epidemiološkom situacijom vezano za koronavirus pandemiju, te prema uputi Ministarstva zdravstva o redukciji hladnog pogona i rada u specijalističko-konziljarnoj djelatnosti.

Naručeni pregledi će se obavljati u smanjenom opsegu, te prema hitnosti, a u slučaju promjena termina pacijenti će biti pravodobno obaviješteni telefonskim putem.

Još jednom upozoravamo pacijente koji imaju sumnju na koronavirus da prije svega nazovu telefonskim putem liječnika opće medicine, epidemiologa ili 112, te da ne dolaze direktno na Objedinjeni hitni bolnički prijem. Molimo sve pacijente da prilikom dolaska na bolnički ulaz pažljivo pročitaju upute postavljene na istome.

Također, molimo pacijente i javnost za razumijevanje ovih mjera, jer su iste donesene isključivo u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti naših pacijenata i građana grada Knina – izvjestili su iz bolnice.

23 Shares