Home Aktualno Održana početna konferenciju EU projekta „Upravljanje karijerom“

Održana početna konferenciju EU projekta „Upravljanje karijerom“

847
43 Shares

Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima-Centar HR, održala je početnu konferenciju EU projekta „Upravljanje karijerom“ u prostorijama pučkog otvorenog učilišta Knin.

Gospodin Saša Jurković, predsjednik udruge nositelja vjeruje da će produkt projektnih aktivnosti ispuniti svrhu samog poziva i revitalizirati Grad Knin socijalnim uključivanjem ciljane skupine.

Gospodin Mato Milanović je na konferenciji najavio da će iz projektnih aktivnosti Pučko učilište nabaviti opremu koja ostaje kod njih kao partnera i nakon provedbe projekta.

Vrijednost samog projekta je 888.975,22 kn u 100% iznosu sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda. Trajanje samog projekta je 15 mjeseci i sve projektne aktivnosti će se provoditi u Gradu Kninu u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin. Navedene aktivnosti su u formi osposobljavanja nezaposlenih, priprema za tržište rada bilo kroz osposobljavanje ili edukacije o osnovama poduzetništva do pripreme za tržište rada.

Kontakt za više informacija:

Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR
Martićeva 73, 10000 Zagreb
OIB: 70737991692
www.hrcentar.hr
Saša Jurković, predsjednik udruge
E-mail: kontakt@hrcentar.hr

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Sponzorirani članak

43 Shares