0 Shares

Održano je drugo po redu polaganje pojasa TKD kluba “Olympic” Knin, koji i ove godine “ugošćava” članove TKD kluba “Vrlika”.

Izlaganjem uvježbanih borilačkih tehnika i formi, djeca s pozitivnim ocjenama dobili su na kraju polaganja svoje diplome s novim pojasevima: samo polaganje je održano pred komisijom iz Zadra koju predvodi član Upravnog odbora Hrvatskog Taekwondo saveza, Mladen Uskok, koji je ujedno i trener dugogodišnjeg reprezentativca i osvajača brojnih međunarodnih natjecanja, Nikole Boje.

Olympic je osnovan 3.10.2015. godine, kao jedna od najmlađih udruga u našem gradu. U svom djelovanju od svega godinu i pol dana može se pohvaliti s pozamašnim brojem članova od preko 90 aktivnih, radi čega spada u skupinu najbrojnijih udruga u našem gradu.

Klub je baziran za sve dobne skupine, od vrtićke dobi, kroz osnovnu, srednju školu, pa sve do “starije” rekreacijske grupe gdje se nalaze i članova od +40 godina.

Ukupno u klubu djeluju 4 trenera, Damir Radović, Božica Ilinović, Igor Homa, te glavni trener i predsjednik TK “Olympic” Stipe Jarloni.

0 Shares