Home Knin Organiziran županijski karate turnir u Kninu povodom obilježavanje 20. obljetnice Karate klub...

Organiziran županijski karate turnir u Kninu povodom obilježavanje 20. obljetnice Karate klub „Knin“

141
SHARE

Povodom obilježavanje 20. obljetnice Karate klub „Knin“ organizirano je županijsko prvenstvo u Kninu. Skupilo se oko 60ak natjecatelja raznih uzrasta i znanja. Svoja znanja su prezentirali u Katama i Borbama. Sve u sklopu adventskog programa družili smo se i zasladili raznim slatkišima od naših sponzora.

Imali smo priliku i čast da nam otvorenje turnira uz prigodni govor održi prvi predsjednik Pero Mejdandžić koju je utemeljitelj Kninskog Karatea, te zaslužan za brojne uspjehe u karateu u gradu Kninu. Veliki doprinos turniru dao je predsjednik županiskog karatea Zoran Zoričić podrškom i suorganizacijom turnira. A najviše hvala našim natjecateljima koji su svoj vrijedni trud
kroz ovu godinu prezentirali u Kninu i postali najuspješniji klub u županiji.

Hvala svima koji su se odazvali na domjenak, da bi kako priliči obljetnici proslavili dostojanstveno 20 godina Kninskog karatea. I posebna zahvala ide sponzorima turnira koji su prepoznali naš trud i nagradili raznim donacijama kako bi to bilo na visokoj razini. Sponzori turnira: Grad Knin, Županijski karate savez, Turistička zajednica grada Knina, P.O Lozančić, Igana d.o.o., Hotel Mihovil, Božo Marketi, Dental centar Lozančić i vjećnik Dragan Miličević.

Piše: Dražen Barić