Home Knin Osnovana GO Hrvatske zore Knin; prof.dr.Kujundžić – uskoro pada kninska gradonačelnica!

Osnovana GO Hrvatske zore Knin; prof.dr.Kujundžić – uskoro pada kninska gradonačelnica!

680
0 Shares

Predsjednik HZ prof.dr. Milan Kujundžić : „ pasti će Vukovarski gradonačelnik Sabo, a uskoro će i u Kninu pasti Josipa Rimac“

 Danas je u dvorani kninskog Veleučilišta  održana  Osnivačka skupština Hrvatske zore Stranke naroda za Grad Knin. Na osnivačkoj skupštini uz predsjednika stranke prof.dr.sc. Milana Kujundžića i užeg vodstva stranke  prisustvovali su brojni zaintersirani Kninjani i novi članovi HZ iz Knina.

 

HZ2
Josip Šuljak, foto: Feral news

Na skupštini je za predsjednika Gradske organizacije Knin izabran Josip Šuljak. Izabrano je i sedam članova Izvršnog odbora – Josip Šuljak, Cecilija Tolo, Darko Paradžik, Dubravka Kaić, Pavao Zovko, Jakov Vukorepa i Dušan Bakić.

Osnivači Hrvatske zore u Kninu su ljudi  željni promjena. Istaknuto je kako je Hrvatska zora stranka koja nije isključiva, te se pozivaju svi, bez obzira na svjetonazor, koji mogu i žele doprinijeti izgradnji boljeg društva koje će se temeljiti na moralnim vrijednostima. Hrvatskom narodu je dosta podjela. Iako  je istaknut pojam moralne lustracije kojom bi se pojedinci koji su se ogriješili o hrvatske zakone i časnu hrvatsku povijest, demokratskim putem uklonili iz javnog života, u Hrvatskoj zori se neće baviti drugima. Po djelima ćete nas našim prepoznati. Služiti narodu treba biti čast.

.Stoga pozivamo još jednom sve, posebice mlade ljude, bez obzira na stranačku i drugu pripadnost, pridružite se stvaranju Druge, bolje Hrvatske, boljeg Knina, kako bi zajedno svoje ideje i projekte što prije sproveli u vidljiva i konkretna djela!

Predsjednik HZ prof.dr. Milan Kujundžić oduševio je stotinjak nazočnih Kninjana svojim govorom, a gromoglasni pljesak usljedio je nakon izjave kako će „pasti“ gradonačelnik Vukovara Sabo, a vrlo skoro i gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

feral news, N.G.

0 Shares