Home Aktualno Osposobljavanje u sklopu projekta „Upravljanje karijerom“

Osposobljavanje u sklopu projekta „Upravljanje karijerom“

273
0 Shares

U okviru projekta „Upravljanje karijerom“, kojeg Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR provodi zajedno s Pučkim otvorenim učilištem Knin u tijeku je program osposobljavanja ciljane skupine za zanimanje „Monter suhe gradnje“. i „Soboslikar/ličilac“.

Mnoge postojeće nezaposlene osobe nemaju tražene kvalifikacije koje trenutačno traže poslodavci, pa je važno da se postojeće nezaposlene osobe prekvalificiraju – osposobe za zanimanja koja su tražena na tržištu rada. To je zapravo i cilj ovog projekta, odnosno kroz osposobljavanje povećati zapošljivost te mogućnosti za zapošljavanje za nezaposlene osobe sa područja grada Knina, kroz jačanje njihovih kompetencija. U tu svrhu se provode dvije vrste osposobljavanja za Montera suhe gradnje i soboslikara/ličilac.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Poziva: Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 888.975,22 kuna i financiran je u potpunosti iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt za više informacija:

Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR
Martićeva 73, 10000 Zagreb
OIB: 70737991692
www.hrcentar.hr
Saša Jurković, predsjednik udruge
E-mail: kontakt@hrcentar.hr

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr

Sponzorirani članak

0 Shares