Home Knin Ovaj vikend se održava 2. kolo discipline “Ribolov predatora s obale umjetnim...

Ovaj vikend se održava 2. kolo discipline “Ribolov predatora s obale umjetnim mamcima” ili Hrvatske Spin lige!

212
0 Shares

Proteklog vikenda ŠRD “Krka” bilo je domaćin 1. kola Fly lige na jezeru Golubić te su u naš grad došli najbolji hrvatski mušičari. Inače,u toj disciplini ŠRD Krka ima čak četiri natjecatelja iz Knina.

Ovaj vikend na rijeci Butižnici održat će se 2. kola discipline “Ribolov predatora s obale umjetnim mamcima” ili Hrvatske Spin lige!

ŠRD “Krka” iz Knina tako je dobilo domaćinstvo na stazi prekrasne rijeke Butižnice i domaćinstvo Fly lige što dovoljno govori o popularnosti sportskog ribolova u Kninu i ljepoti njenih voda jer posjeta najboljih pastrvaša i jedne i druge discipline nije mala stvar!

Na rasporedu je tako 5. i 6.kolo te do kraja prvenstva uz ova dva na Butižnici, slijede još 2 kola tzv.završnica u Ogulinu i rijeci Dobri što je ukupno 8 kola prvenstva. Jedini naš predstavnik u spin ligi Boris Šiljeg tako će braniti boje svog kluba i grada!

Boris drži trenutno šestu poziciju u prvenstvu i čeka ga žestoka borba do kraja i cilja ulaska u reprezentaciju! Inače,Boris krajem mjeseca sa Spin reprezentacijom Hrvatske odlazi na Svjetsko prvenstvo u Francusku gdje će ponovno nastupiti u ime svoje države,grada i kluba!

Ovom prilikom želimo svim našim gostima sportskim ribičima zaželjeti dobrodošlicu u naš grad Knin i naše rijeke.

Uz sportski pozdrav “bistro” puno sreće i zabave svima!

Tekst i foto: ŠRD “Krka”

0 Shares