Home Knin Petra Batić i Lorena Djak osvojile broncu na taekwondo turniru u Njemačkoj...

Petra Batić i Lorena Djak osvojile broncu na taekwondo turniru u Njemačkoj i kvalificirale se za europsko prvenstvo

197
SHARE

Petra Batić i Lorena Djak iz kninskog Teakwondo kluba DIV na President cupu u njemačkom Sindelfingenu osvojile su brončane medalje kvalificirale se na europsko kadetsko i multi europsko kadetsko prvenstvo javlja šibenik.in.
Na President cup kvalifikacijskom turniru za odlazak na europsko kadetsko prvenstvo i multi europsko kadetsko sudjelovalo je čak 1300 natjecatelja iz 37 zemalja.

– Osim Petre i Lorene, i ostatak ekipe bio je sjajan i ovo nam je svima odlično iskustvo. Elizabeta Krišto izgubila je od njemačke suparnice 6:4 u zadnjih deset sekundi, a Lea Grbavac radi ozljeda koljena nije nastupila. Kristina Jakovljević zabilježila je sjajnu pobjedu nad predstavnicima Švedske i Grčke, a u trećem kolu porazila ju je Ruskinja rezultatom 2:5. Ana Popović u prvom je kolu porazila suparnica iz Grčke, a Matu teskeru također je porazio Grk udarcem u glavu u zadnjoj sekundi – zadovoljni su u kninskom taekwondo klubu DIV.

Petra Batić upisala je pobjedu na suparnicom iz Srbije s rezultatom 9:0, Francuskinju je pobijedila na zlatni bod 9:6, Talijanku 6:0, a porazila ju je Njemica rezultatom 1:3.

Lorenu Djak u polufinalu je porazila suparnica iz Srbije.