Home Knin Pobjeda i poraz OK Mladost 2000 protiv Vodičanki

Pobjeda i poraz OK Mladost 2000 protiv Vodičanki

110
SHARE

Odbojkašice OK Mladosti 2000 su danas odigrale dvije utakmice protiv velikh sportskih prijatelja OK Vodice.
Najprije su na teren izišle starije cure. Dio naših cura je jučer na školskom natjecanju odigrao 4 (četiri!) utakmice pa su bile pomalo i umorne. Početak je bio loš (možda je bilo prerano) i gošće su zasluženo, pomalo rutinski povele 2:0 u setovima. Prvi dio trećeg seta je krneuo također vodstvom Vodičanki koje su se opustile i dopustile našim curama da osvoje set. Dobitak seta im je dao dodatnu motivaciju, ali gošće su danas ipak bile bolje i zasluženo uzele 3 boda. Dakle, 3:1 za ekipu Vodica.
Nakon toga na teren ulaze mlađe kadetkinje, već iscrpljene u ova dva dana. Ipak, iz “zlatnih rezervi” su iscrpile posljednje atome snage i dobile utakmicu 2:1 u setovima.
Posebno treba pohvaliti goste zbog fair-playa. Igračica gošći Manuela Lasan je u neizvjesnoj završnici pokazala što je sport kad sutkinja nije vidjela njen dodir lopte i dosudila loptu za Vodice, nakon čega je ona došla i rekla da je poen za Knin. Isto je u drugoj situaciji napravio i gostujući trener.
Trener gostiju Krešimir Bujas je zahvalio na gostoprimstvu i rekao da uvijek rado dolazi u kraljevski grad.
Čestitke curama oba kluba na borbenosti i lijepoj odbojci.
Kninjanke do kraja sjajne polusezone imaju još dvije utakmice – mlađe kadetkinje protiv OK Šibenik 91, a starije protiv ŽOK Šibenik.