Home Crna kronika Poduzetnik Žužić istražiteljima priznao da je županici Merzel dao 100.000 eura !

Poduzetnik Žužić istražiteljima priznao da je županici Merzel dao 100.000 eura !

418
0 Shares

Sa sto tisuća eura mita koje je navodno dobila od Željka Žužića Marina Lovrić Merzel je, tvrde istražitelji, kupila stan u Zadru i prepisala ga na svog nećaka

Marina Lovrić Merzel navodno je potpuno slomljena. Proširivanje optužnice strašno ju je razočaralo. Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, nije očekivala da bi Željko Žužić mogao istražiteljima ispričati baš takav scenarij. Transkript Žužićeva iskaza po nju nije nimalo ugodan.

Velikogorički se poduzetnik do detalja raspričao o njihovoj poslovnoj suradnji te iznio istražiteljima dosad nepoznate činjenice. U prostorijama DORH-a Žužić je u pratnji odvjetnika nekoliko sati iznosio svoj iskaz, objašnjavajući kako se zapravo dokopao većinskog udjela u društvu Ceste Sisak. Cijeli iskaz temelji se na davanju mita od sto tisuća eura županici koja mu je, prema njegovim tvrdnjama, osigurala kupnju.

Nakon teških Žužićevih optužbi, županicu je u pritvoru posjetio njezin odvjetnik Berislav Živković. Uzrujana i očajna vrištala je kako ni za što nije kriva te kako nikad od Žužića nije uzela mito.

Županica je dosad vjerovala da će potkraj lipnja izaći na slobodu. Nije imala velikih prohtjeva, uglavnom čita i priprema obranu.

feral news / 24sata /

0 Shares