Home Aktualno Poklanjamo dvije ulaznice za HIT komediju: Dame biraju

Poklanjamo dvije ulaznice za HIT komediju: Dame biraju

700
79 Shares

Riječ je o uprizorenju poznatog hita – Skidajte se do kraja – komedija koju je  izvrsna ekipa sarajevskih glumaca dovela do savršenstva uz prepoznatljiv bosanski humor koji publiku nasmijava do suza.

Feral News poklanja dvije (1×2) ulaznice za hit komediju „Dame biraju“, sve što trebate napraviti je ostaviti komentar koga bi i zašto poveli na predstavu. Komentar s najviše lajkova, do 17:30 sati, osvaja dvije ulaznice.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u tri godine svoga postojanja odigrana više od 200 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Predstava će se održati večeras (16.11.2019) u dvorani Doma HV-a s početkom u 19 sati.

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna po osobi a možete ih kupiti na ulazu u dvoranu.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić

79 Shares