Home Crna kronika 23-godišnji vozač prevezen je na daljnje liječenje u Split, 22- godišnji putnik...

23-godišnji vozač prevezen je na daljnje liječenje u Split, 22- godišnji putnik ostaje u bolnici u Šibeniku. Kaznena prijava protiv vozača

1278
0 Shares

Na izlazu iz Knina, u blizini tunela iznad Šarenih jezera, u subotu navečer oko 20:30 sati dogodila se teška prometna nesreća. Vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom šibenskih registracijskih oznaka te probio ogradu i sletio u provaliju od pedesetak metara.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

8. kolovoza oko 20.25 sati se dogodila prometne nesreća na državnoj cesti D-1, u mjestu Biskupija, u kojoj su teže ozlijedi 23-godišnji vozač, koji je na daljnje liječenje prevezen u Klinički bolnički centar Split, 22-godišnji putnik, koji je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 19-godišnja putnica lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom  BMW, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste. U lijevom nedovoljno preglednom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, kojim je sletio izvan kolnika,  gdje je vozilom udario u metalnu zaštitnu ogradu i nastavio kretanje s vozilom po mekom terenu u razini kolnika da bi potom sa vozilom sletio na kameno-zemljani teren obrastao visokim raslinjem ispod razine kolnika za 16 metara.

Protiv 23-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku,  zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

0 Shares