Home Iz zemlje Povoljna fiskalizacija

Povoljna fiskalizacija

623
0 Shares

Fiskalizacija, što odabrati?!?

najčešće pitanje ovih dana, sa kojima se susreću mali obrtnici, koji izmjenom zakona o fiskalizaciji, postaju obveznici iste.

“Što izabrati? Nije mi jasno što mi sve operateri nude? Moram li imati naplatni uređaj? Kako znam da su računi fiskalizirani? Da li mi treba internet?…”
i mnoštvo pitanja zabrinutih malih obrtnika koje ova izmjena zakona je dovela u situaciju da brzo odluče i imaju velike dodatne troškove.

Ne mora biti tako.

Fiskalizaciju možete obavljati i bez kupnje skupih uređaja ako već imate računalo ili laptop i to za samo 75kn mjesečno i jednokratni trošak uvođenja i postavljanja za 450 kn. PDV uključen!

 

Tvrtka Micro Process bavi se razvojem visokokvalitetnih elektroničkih sklopova i softverskih rješenja na raznim područjima.

Naše glavne posebnosti, zbog kojih nas kupci pronalaze sami preko preporuka, jesu cjelovita rješenja po mjeri, kompetentan smo tim sa velikim tridesetogodišnjim iskustvom – kažu iz Micro Processa.

Naša tvrtka je razvila softver u Oblaku unutar kojeg je modul FISKALNI UREĐAJI,

Nudimo Vam potpuno riješenje za izdavanje fiskalnih računa svih vrsta a koje se mogu izdavati na više različitih načina:

  • na registar blagajni
  • na fiskalnoj vagi
  • izravno na bilo kojem računalu, pa i na računalu kod kupca u kući

Moguće je i isotvremeno izdavanje računa sa više računala i/ili uređaja! Bez obzira izdavali račune na vagi, blagajni ili računalu, svi su podaci o ostvarenoj prodaji dostupni i Vama i Vašem računovodstvu i bilo kojoj osobi kojoj ste dozvolili pristup tim podacima.

Više o mogućnostima pojedinih uređaja može pogledati na našim web stranicama

 

 

  • Program za izdavanje fiskalnih računa

Posebno je zanimljiv program za izdavanje računa koji omogućuje izdavanje računa bez posebnog naplatnog uređaja. Pomoću ovog programa osim mogućnosti izdavanja računa za prodaju roba i usluga, možete izdati i ponudu. Prihvaćenu ponudu jednim klikom pretvarate u račun!

Zatražite ponudu za  na vrlo jednostavan način tipkom “Zatražite ponudu” na stranici https://www.micro-process.hr/proizvodi/softver/fiskalni-uredjaji-vage-registar-blagajne/

ili email upitom na prodaja@micro-process.hr. Dozvolite da Vam pomognemo da na najpovoljniji način rješite fiskalizaciju računa.

 

Ovlašteni servis za naše proizvode je tvrtka Gambi sa dugogodišnjim iskustvom u tim poslovima http://www.gambi.hr/

 

Vaš Micro Process tim

Više informacija o nama i našim proizvodima pročitajte na internet stranici.
SPONZORIRANA OBJAVA

0 Shares