Home Aktualno Poziv za prijavu u program besplatnog osposobljavanja za dadilju / ONLINE NASTAVA

Poziv za prijavu u program besplatnog osposobljavanja za dadilju / ONLINE NASTAVA

76
0 Shares

Najavljeni projekt “Znanje je ključ”, namijenjen nezaposlenim ženama s područja grada Knina, nastavlja se, te je uslijed situacije s korona virusom, omogućeno praćenje online nastave, a u tu svrhu sve polaznice dobit će na korištenje tablete. Polaznice će usvojiti znanja iz sljedećih tema: Osnove poduzetništva, profil CV i osobna prezentacija, Prepreke u glavi i na tržištu, Poslovna asertivna komunikacija, Pregovaranje za posao ili kupce, Tajne networking-a, Upravljanje vremenom i stresom, Inovativnost u stvaranju novih usluga i proizvoda i Što ako uspijem – way forward.

Prijave su još uvijek otvorene, a zainteresirane kandidatkinje mogu se predbilježiti na broj +385989237982 ili na email ante.cavlina@gmail.com.

Po završetku edukacije polaznice će steći kompetencije za zanimanje dadilje i dobiti uvjerenje o osposobljavanju, koje će im omogućiti bolju poziciju na tržištu rada, a steći će i osnovna znanja i vještine o poduzetništvu i poslovanju u RH.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Europskog edukacijskog foruma.

www.esf.hr
www.strukturnifondovi.hr

Sponzorirani članak

0 Shares