Home Crna kronika Protiv Kninjanina koji je iz kninske bolnice ukrao 1470l lož ulja podignuta...

Protiv Kninjanina koji je iz kninske bolnice ukrao 1470l lož ulja podignuta optužnica

346
0 Shares

628x471Zaposlenik kninske bolnice znao je da video nadzor u kninskoj bolnici ne radi pa je nabavio ključeve kotlovnice i ispumpao gotovo tisuću i pol litara lož ulja u kante i ukrcao ih u kombi. Sasvim slučajno, 42-godišnjaka koji je osmislio taj plan, zaustavila je prometna policija, a onda su plavci, kao u Johnnyevoj pjesmi – skužili ga frajeri i raščistili stvar.

Kninsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 42-godišnjeg Kninjanina koji je u noći s 2. na 3. veljače ove godine, ukrao 1470 litara lož ulja iz kninske bolnice. Terete ga da je znao da je video nadzor u toj ustanovi zbog kvara izvan funkcije, pa je nabavio ključeve i iz rezervoara s lož uljem u kotlovnici, uz pomoć električne pumpe, iskrcao ulje i u kantama ga ukrcao u kombi. Vrijednost ulja, prema optužnici, iznosi 8.894 kune.

Kao što smo već pisali početkom veljače, “nesretnog” kriminalca zaustavila je prometna policija i otkrila da ima u kombiju na desetke kanti s gorivom. Počeli su postavljati nezgodna pitanja i uhvatili ga.

feral news / šibenik.in /

0 Shares