Home Vijesti Športsko ribolovono društvo “Krka” Knin održalo završnu konferenciju projekta ‘Zapošljavanje kroz ribolov’

Športsko ribolovono društvo “Krka” Knin održalo završnu konferenciju projekta ‘Zapošljavanje kroz ribolov’

201
0 Shares

Športsko ribolovono društvo “Krka” Knin, je u petak 11.09.2020. održalo je završnu konferenciju projekta ‘Zapošljavanje kroz ribolov’ koji je sufinanciran od Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, a trajao je 12 mjeseci.

Kroz projekt su se održale edukacije za 10 članova društva u cilju bolje turističke valorizacije, boljeg upravljanja društvom ali i daljnjeg razvoja ribolovnog turizma na našem području. Uz edukacije za članove, održale su se i edukacije za nezaposlene osobe s područja grada Knina. Edukacije za robolovnog vodiča i pratioca, kao i edukacije o osnovama poduzetništva i individualno savjetovanje su se održavale usporedno, a ukupno je na edukacijama sudjelovalo 37 osoba.

Nakon edukacija, polaznici edukacija su bili na studijskom putovanju u dolinu rijeke Gacke, gdje su se upoznali sa primjerom dobre prakse na koji način se privlače turisti u ribolovnom turizmu ali i kako razvijati okolno područje na temelju turizma.

Uz samo educiranje, u sklopu projekta, društvo je obavilo poribljavanje rijeke Krke sa 1.500kg potočne pastrve.

Ovim putem društvo zahvaljuje svim suradnicima koji su omogućili da projekt bude sproveden na vrijeme unatoč cijeloj situaciji.

Sponzorirani čalank

0 Shares