Home Iz zemlje Sretno Valentinovo!

Sretno Valentinovo!

329
SHARE

Najstariju čestitku za Valentinovo napisao je francuski vojvoda Charles Orleanski svojoj supruzi dok je bio u zatočeništvu u Engleskoj. Svake se godine za Valentinovo pošalje oko bilijun čestitaka, a nešto više pošalje se jedino za Božić. Valentinovo je, uz Majčin dan, dan i kada se kupuje najviše cvijeća. Svake godine djevojke i žene širom svijeta na Valentinovo zajedno dobiju oko 50 milijuna ruža. U Veronu, rodni grad Romea i Julije, svake godine pristigne oko tisuću ljubavnih pisama za Juliju. U Americi, zanimljivo, čak 15 posto čestitaka za Valentinovo djevojke pošalju same sebi.

valent5

Nitko ne želi biti sam za Valentinovo. Ako ste i vi među njima, evo prilike da i to popraviš!  Naime, jedan je mladić je objavio oglas u kojem nudi apsolutno sve – od kave do upoznavanja s roditeljima. Pitanje je samo što želite i koliko dugo.

Imam 28 godina. Znači mlad, zgodan, jednostavno predivan. Djevojke moraju biti punoljetne. Preporučljivo od 22-45.

Cjenik usluge:

1. Večera za dvoje u restoranu bez poljupca – 100 kuna (150 s poljupcem) + troškovi hrane.

2. Odlazak u kino na romantičnu komediju – 100 kuna ( držanje za ruku dodatnih 20 kuna) + troškovi kokica i ulaznica.

3. Večernja šetnja po gradu sa držanjem za ruke, ružom, odlazak na kavu, poljubac – 200 kuna + svi troškovi.

4. Odlazak na koncert (recimo Massima) 300 kuna + troškovi ulaznica i mp3 player da mogu slušat vlastitu glazbu.

5. Upoznavanje s tvojim prijateljima uz priču kako smo se upoznali na romantičan način – 200 kuna + troškovi koji nastanu prilikom upoznavanja.

6. Upoznavanje mojih prijatelja sa tobom uz priču kako smo se upoznali na romantičan način – 300 + troškovi koji nastanu prilikom upoznavanja.

7. Označavanje da smo u vezi na Facebook društvenoj mreži – 50 kuna (svako srce ili pusa na zidu plaća se dodatnih 5 kuna).

8. Ručak kod tvojih roditelja i predstavljanje mene kao svog dečka: “doktora” “direktora” “ginekologa” “političara” “nogometaša Barcelone” i slično – 1500 kuna + troškovi psihijatra nakon tog događaja. (svjesni smo svi kakva pitanja postavljaju roditelji svoje kćeri njenom potencijalnom budućem “suprugu”.)

9. Upoznavanje cijele obitelji, od majke, oca, bake, djeda, strine, strica, ujne, uje, i familije iz 18-tog koljena, 2500 kuna + također troškovi psihijatra nakon tog događaja. + eventualno Lorealova farba za kosu da se maknu sijede s glave.

10. Na Valentinovo, 14.02. 2013 od 12 popodne do 15.02.2014 12 popodne ( znači 24 sata možete sa mnom što god poželite, full usluga) 5000 kuna.
Ako vas je više ili imate prijateljice koje bi također osim vas htjele moje usluge, da se srediti popust “na količinu”.

Bilo da imate planove za danas, ili očekujete da vas Kupid pogodi tokom dana, imajte na umu da je svaki dan, dobar dan za ljubav. Volite se, grlite se, cijenite se, stretno Valentinovo želi Vam ekipa Ferala! :*